Lezárva! Milyen lesz a jövő munkavállalója?

Töltsd ki a Jobsgarden munkáltatói kérdőívét!

A vezetőknek és a HR-eseknek hatalmas kihívást jelent alkalmazkodni a munkaerőpiac hirtelen változásaihoz és megtartani a munkavállalókat. A Jobsgarden készített egy országos munkavállalói kutatást a fiatalok attitűdjeiről, melyben sok izgalmas kérdésre kerestük a választ. A mostani kérdőívvel a munkaadói szempontokat szeretnénk felmérni és jobban megismerni. Te milyennek látod a pályakezdőket, a céghez frissen csatlakozókat?

A kérdőív kitöltői között kisorsolunk egy jegyet az októberi HR Festre! Amennyiben szeretnéd megnyerni a jegyet, illetve meghívást kapni szeptember 12-i meetupunkra, amelyen a kutatás eredményeit ismertetjük, akkor mindenképpen add meg adataid, mert csak ezek ismeretében tudjuk felvenni veled a kapcsolatot. A játék részletes szabályzata itt érhető el!

b2b_kerdoiv.jpg

Ha ezekkel a lehetőségekkel nem akarsz élni, úgy egyszerűen ugord át az adataid megadása vonatkozó részt. Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy adataidat a sorsolást követően töröljük és nem keresünk meg más információkkal sem.

Kérdőívünk kitöltése 2-3 percet vesz igénybe. Köszönjük, hogy megosztod velünk a véleményedet!

A Jobsgarden csapata