Csapatépítőn a Jobsgarden

A hétvégén egy könnyed csapatépítő mulatságon vettünk részt Hollókőn. Nagy volt a hajtás az elmúlt időszakban, így bőven ránk fért egy kis közös lazítás! Saját magunknak készítettünk vacsorát, na persze nem minden cél nélkül: bográcsfőző versenyt rendeztünk a 3 divíziónknak: az SSC, IT és a Mérnök divízióink mérték össze a főzőtudományukat! Készült egy étcsokival és kávéval megspékelt chillis bab, egy pincepörkölt is, de a nyertes a gombapörkölt lett!

A csapatépítőn eredményt hirdettünk a Jobsgarden második sportversenyében is!  Az első díjat Márton-Szűcs Eszter kapta, ő égette el a legtöbb kalóriát az elmúlt 6 hétben. A versenynek nagy tétje volt, ugyanis egy előre meghatározott összeggel fogjuk támogatni az Eszter által megjelölt szervezetet, a Májbeteg Gyermekekért Alapítványt.

A vacsora után buliztunk,volt egy kis tánc, közös éneklés és sok beszélgetés. Mindannyian úgy éreztük, nagyon kellenek az ilyen programok, és nem csak azért, mert az jó alkalom volt ez arra, hogy az új kollégákat jobban megismerjük, hanem azért is, hogy jobban tudjunk figyelni egymásra, legyen idő arra, amire a hétköznapokban nem mindig van. Jó csapat vagyunk és ez a csapatépítésen még inkább megmutatkozott!