Nyereményjáték szabályzat a Jobsgarden aktuális, egymással összefüggő munkáltatói és munkavállalói kutatásaihoz

  1. A Játék szervezője

A Jobsgarden Kft. Facebook-oldalán (a továbbiakban: Rajongói oldal) szervezett nyereményjátékok (a továbbiakban: Játék vagy Játékok) szervezője a Jobsgarden Kft. (székhely: 1037 Budapest Montevideó u. 16/b., cégjegyzékszám: 01 09 698643) (a továbbiakban: Szervező).

  1. A játékban való részvétel feltétele:

2.1 A Játékokban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóság által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár vehet részt, aki nem esik a 2.3 pontban meghatározott személyi körbe, cselekvőképessége nem korlátozott (a továbbiakban: Játékos) továbbá, aki

  • kitölti a Szervező által készített munkavállalói kérdőívet
  • vagy kitölti a Szervező által készített munkáltatói kérdőívet
  • és hozzájárul ahhoz, hogy Szervező a Játék során a Játékos által rendelkezésre bocsátott személyes adatait a Játékszabályzatban rögzítettek szerint az adott Játékkal összefüggésben kezelje, és
  • a részvétellel a jelen szabályzatban (a továbbiakban Játékszabályzat) írt valamennyi feltételt elfogadja. 

2.2 Egy Játékos a Játékban egy kitöltéssel jogosult részt venni.

2.3 Játékokból ki vannak zárva a Szervező, alkalmazottjai, megbízottjai és ezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdésének 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

  1. A nyereményjáték időtartama

3.1 Az adott Játék időtartama 2019.04.25-2019.07.31.

  1. Nyeremény

 4.1 Szervező a 2. pontban meghatározott Játékhoz kapcsolódóan egy nyertest és egy tartaléknyertest sorsol ki mindkét kutatás esetében.

  • Munkaadói kérdőív: a játék nyereménye egy 91.980 forint értékű HR Fest jegy (2 db) 
  • Munkavállalói kérdőív: a játék nyereménye egy 20.000 forint értékű Media Markt utalvány (1db)

 4.2 A kitöltéshez kapcsolódó nyereményjáték sorsolásának eredményét az alábbiak szerint teszi közzé a Szervező a Jobsgarden Kft. Facebook-oldalán.:

- A munkaadói kérdőív nyertesét legkésőbb 2019. szeptember 10-én 17 órakor

 4.3 A Nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre nem váltható.

 4.4 A Szervező a Nyeremények nyertesét legkésőbb az adott sorsolást, illetve nyertes meghatározását követő 3 (három) munkanapon belül értesíti e-mailben. Amennyiben a nyertes 3 (három) munkanapon belül az Értesítést nem igazolja vissza, úgy a nyertes Játékos Pályázata kizárásra kerül, és Szervező a nyereményre tartaléknyertest jelöl ki.

 4.5 A Nyereményeket a Szervező juttatja el az adott nyertesnek a Játékos által az Értesítés visszaigazolásakor megadott email címre. Amennyiben az e-mailre 3 munkanapon belül nem érkezik válasz, úgy szervező a tartalék nyertes számára ajánlja fel a nyereményt ugyanezen feltételekkel. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező, illetve Lebonyolító terhére nem értékelhető.

 5 Adózás, költségek

5.1 A Nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. A Nyeremények kézbesítésével járó futárköltséget a Szervező viseli. Egyéb esetlegesen felmerülő költségek a Játékost terhelik.

  1. Adatvédelmi rendelkezések

6.1 Az adatkezelés célja és időtartama

Az adatkezelés célja, hogy a Szervező a Játékos nyereményjátékban történő részvételét biztosíthassa, a nyereményjáték lebonyolításával, valamint a Nyeremények átadásával kapcsolatban a Játékosok személyes adatait kezelje.

A Szervező a nyertes Játékos által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím) a Játékkal összefüggésben, a Játék lebonyolítási időtartama alatt a kapcsolattartás valamint a nyeremények átadása céljából kezelik. A Szervező a nem nyertes Játékosok személyi adatait 6 hónapig tárolja, ennek lejártát követően az adatkezelés megszűnik. A Szervező az általa kezelt adatokat harmadik személynek nem adja át.

6.2 A személyes adatok kezelésének jogalapja

A Játékban történő részvétellel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. Az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. évi CXII törvény (továbbiakban: Infotv.) 5.§ (1) bekezdés a) pontja értelmében a Játékos a Játékban történő részvétellel, azaz a Pályázat benyújtásával kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait Szervező és a Lebonyolító a Játékszabályzatban meghatározottak szerint kezelje, illetve használja fel, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy hogy nyertessége esetén nevét a Szervező minden további feltétel és ellenérték megfizetése nélkül, kizárólag az adott Játékkal kapcsolatosan a Rajongói oldalon nyilvánosságra hozza, a nyivánosságra hozatal kizárólag a Játékos nevét és nyerésének tényét, továbbá a nyeremény tárgyát tartalmazza.

 6.3 A Játékos adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségei

A Játékos kizárólag saját valós adatait adhatja meg. A Játékos az adatok megadásával kifejezetten szavatolja, hogy saját és valós adatait adta meg. Amennyiben más személy adatainak megadásával más személy jogát sérti, úgy köteles az ebből esetlegesen eredő a Szervezőnél keletkezett kár összegét a polgári jog szabályai szerint megtéríteni, melybe beleértendő a Szervező és/vagy Lebonyolító által harmadik személynek fizetendő kártérítés, vagy hatóság által megállapított bírság is.

 6.4 Adatkezelő

A Játék során a Játékos által megadott adatok kezelője a Jobsgarden Kft. A Szervező elérhetőségei: 1037 Budapest Montevideó u. 16/b. office@jobsgarden.hu ;  +36-1-439-2940

 6.5 Játékos jogai személyes adatai kezelésével kapcsolatban

A Játékos jogosult kérni a személyes adatai helyesbítését (megjelölve a helyes adatokat). Az adatkezelő a helyesbítést haladéktalanul elvégzi a nyilvántartásában, és ennek megtörténtéről írásban értesítik a Játékost.

A Játékos bármikor kérheti az adatai törlését– részben vagy egészben – ingyenesen, indokolás nélkül. Az adatkezelő a törlési kérelem kézhezvételét követően haladéktalanul gondoskodik a Játékos adatainak kezelése megszüntetéséről, és törli a Játékost és a Játékos adatait a nyilvántartásából.

Az Adatkezelő a tájékoztatás, helyesbítés vagy törlés iránti kérelmeket az alábbi elérhetőségeken fogadja: Jobsgarden Kft. 1037 Budapest Montevideó u. 16/b. office@jobsgarden.hu

 6.6. Adatbiztonság

A Szervező kötelezi magát arra, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. A Szervező gondoskodik arról, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint azokat ne módosíthassa, törölhesse.

  1. 7. Vegyes rendelkezések

 7.1 A pályázatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a nyeremények kézbesítésének – Szervező érdekkörén kívül eső – elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés során keletkezett károkért Szervező és Lebonyolító kizárja a felelősségét.

 7.2 Amennyiben a nyertes a nyereményét határidőben (3 munkanap) nem veszi át, azt a továbbiakban a szervezőtől vagy lebonyolítótól nem követelheti.

  7.3 Szervező kizárja a felelősségét minden, a google űrlapok weboldalt, illetve az azokat működtető szervert ért külső, ún. sql támadások, illetve a telefonhálózatot ért támadások, meghibásodás estére. Tehát amennyiben a szervert vagy a kiszolgáló hálózatot ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, a nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. Illetően, úgy ezen esetekre a Szervező és Lebonyolító semminemű felelősséget nem vállal.

 7.4 A Szervező fenntartja a jogot a Játékszabályzat módosítására. Amennyiben a Játékszabályzat módosítása jogszabályváltozás miatt válik szükségessé, úgy a Szervezőnek jogában áll a Játékszabályzat módosítása egy adott Játék időtartama alatt is, ebben az esetben a Játékszabályzat módosításának hatálya a Szervező döntésétől függően kiterjed a folyamatban lévő Játékra is.

 7.5 A Játékos a Pályázat 2.1. pont szerinti benyújtásával kijelenti, hogy a Játékszabályzatot elolvasta, megértette és a Játékszabályzat valamennyi rendelkezését magára nézve kötelezőnek ismeri el.

 

Budapest, 2019. április 25.

Jobsgarden Kft.

Szervező